Tips til at vinde i bingo

Tro det eller ej, bingo eksperter har i øvrigt konstateret, at der er strategier, som ifølge dem, kan højne ens odds for at vinde. Lader evaluere nogle af disse strategier i forbindelse med 75 bold bingo spil når du spiller på BingoSjov.dk:

1. I 75 bold bingo, er tilfældige bolde trækkes ud af en tragt. Alle bolde er nummereret fra 1 til 75, og er tildelt et brev fra B, I, N, G og O, fortolkningen af begrebet Bingo.

Da tallene er trukket ud tilfældigt, hvert nummer har en 1 i 75 odds for at komme ud først. For at forstå, hvordan denne strategi virker i det rigtige spil, kan bruge et eksempel. Antag den første bold råbte er nummer 27.

Af disse 75 numre, er der syv numre herpå i nummer 7. det øjeblik, nummer 27 blev kaldt, din sandsynlighed for at trække et andet nummer, der sluttede i 7 var faldet i forhold til de andre numre stadig i opsamlingsbeholderen.


Desuden er dette reducerer odds for et mindre antal bliver kaldt ud, da der kun er ét nummer ‘7 ‘.På samme måde, du også mindske sandsynligheden for en ekstra ulige antal bolden under udarbejdelse. Dette kommer i kategorien af bingo sandsynlighed.

2. Desuden er flere numre, der er blevet kaldt, og jo færre dine numre forbliver i beholderen, jo bedre er chancerne for dem, der kommer ud næste. Men hvordan ser det påvirke bingo strategi?

Vi ved, at gennemsnittet af de 75 er 38, derfor vil de mindre kuglerne i beholderen, jo tættere de tal der er tilbage i beholderen blive til 38.

Den grundlæggende idé er, at jo mere de bolde, der er trukket, jo bedre er dine chancer for at modtage det nummer, du har brug for på BingoSjov.dk.

3. Et andet udmærket strategi, der fungerer bedst, mens du spiller bingo er faktisk meget nemmere end at regne odds og hengiver sig til komplicerede matematiske beregninger. Denne strategi er at vælge de rigtige bingo kort at spille. Hvordan du beslutter dig for dine bingo kortet kan i væsentlig grad ændre dine odds for at vinde.

Når bingo bolde er udarbejdet, vil der være en balance af numre, der sluttede i 0 til 9, lige og ulige numre, høje og lave numre. Undersøg dine bingo kortet grundigt, og sørg for, at tallene på kortet er fordelt ensartet i form af odds og Evens, op-og nedture, og slutter cifre.

Dette er måske den bedste strategi, der bingo spillere kan bruge til at bøje love sandsynlighed i deres favør. Selv om ingen kan forudse strømmen af kugler, men ved at lege med et med et ganske godt spredt ud-kort, kan du drastisk at forbedre dine chancer for at råbe bingo!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post:

Hjem