Tænder online bingo virkelig pigerne?!

Hvad med at det er Mors Dag i denne weekend, og med den seneste internationale Woman kampdag den 8. marts, det synes lige marts er helt sikkert en måned for damerne af bingo! Fra den ydmyge begyndelse som en del af den socialistiske bevægelse, Kvindernes Internationale Kampdag (IWD) er vokset til at blive en international dag for anerkendelse og påskønnelse af kvinder i hele verden, der vokser sig stærkere og stærkere i processen. Som bevis, har FN holdt en årlig konference IWD at sikre, at hele verden, er kvinders rettigheder bliver overholdt, og kvinder deltager aktivt i både nationale og globale sociale, politiske og økonomiske processer.Og for nogle lande, er IWD endda en national helligdag – bulgarere, russere og kinesere alle tager orlov for at fejre os piger og alt, hvad vi gør!

Og for at fejre, at BingoSjov.dk for nylig bestilt en meningsmåling for at afgøre, hvem der var deres spillerens top valg, når det kom til at være en kvinde. Måske er det ingen overraskelse, at toppen af meningsmålingen var sent Princess of Wales, som det er lykkedes at få 38% af stemmerne.

Den fuldstændige liste med følgende ordlyd:

1. Lady Diana – Royal og humanitær

2 = Marie Curie – Nobelprisen vindende videnskabsmand

2 = Mother Theresa – humanitære og sygeplejerske, Nobels fredspris

4. Queen Elizabeth I – En stærk dronning i en mands verden

5 = Margaret Thatcher – første kvindelige premierminister

5 = Emmeline Pankhurst – Suffragette (stemmer for kvinder)

7 = Maya Angelou – forfatter til emner som identitet, familie, og racisme

7 = Madonna – pop-ikon

7 = J.K. Rowling – Harry Potter-forfatter

10 = Boudicca – oprør mod det romerske rige

10 = Jeanne d’Arc – på kun 17, førte det franske til sejr over den invaderende engelske hære

10 = Rosa Parks – Civil Rights ikon

10 = Oprah Winfrey – Chat Show Host og kvinderettighedsforkæmper

10 = Clara Zetkin – første kvinde til at lancere Kvindernes Internationale Kampdag

Erkendte også blev dronningemoderen, Enid Blyton og Jane Austen. Bingo Sjov var uddeling loyalty points til venstre, højre og midt på dagen, belønne spillere i specielle spil og chat-spil med pengepræmier samt … Synes lige BingoSjov.dk er særligt gode forudsætninger for at kende den måde, at deres kvindelige bingo spiller’s hjerter!

Men IWD fik os til at tænke – med bingo er et spil, der ofte forbindes med kvinder, var det forbløffende, at så få steder, der faktisk samlet op på IWD og brugte det som en god lejlighed til at beskæftige sig med deres overvejende kvindelige publikum.

Og mens andre steder har været hurtig i fortiden til at udnytte deres kvindelige markedsandel og et overvældende flertal af online bingo sites er chock fuld af kvindelige venlige farver og grafik – deres tilstedeværelse når det kommer til at fejre kvindernes internationale Woman’s Day var især fraværende!

Selv om vi er mere end glade for at dele den kærlighed, med de fyre, når det kommer til at spille bingo, forekommer det temmelig bizart, at online bingo operatører ikke er at få mest muligt af den stigende rolle, de spiller i mange kvinders liv!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post:

Hjem