Rigtig store bingo vindere

Jeg har et par venner, der begyndte at spille Bingo for nylig, og i løbet af et par uger de er blevet rette lidt know-it-all’s. Hver dag de holder slår mig med dynger af Bingo trivia … og selv om jeg ikke vil indrømme det til dem, jeg faktisk at finde det temmelig interessant. Et par af dem er rygere, og fordi de ikke længere kan ryge i Bingo haller, de spiller Online Bingo på Bingo for Sjov hjemme på deres computere. (Link – Tag et kig på “Din Svar til rygeforbuddet.”)

Deres seneste kup om, vedrører fire temmelig stor Bingo cash vindere, der for nylig vandt titusinder af pund … og i et tilfælde, over en million pund. Se, det er noget at råbe om, hva ‘?(Hmm, måske burde jeg begynde at spille).
Hvorfor ikke tage et kig på de rige vinderne listen nedenfor – startende med de største og arbejdstid ned derfra:

Vinder Number 1.
Christine Bradfield, der spiller to gange om ugen med sin søster svigerforældre Lorraine Williams, blev for nylig spillede National bingospil, der forbinder Bingo haller rundt omkring i England, da hun vandt Platinum Jackpot af, vente på sig … £ 1.101.686. Yup, havde hun vandt over en million pund.

Og gæt hvad? Fordi hun altid spiller med Lorraine, hun har besluttet at dele gevinsten med hende, fifty-fifty. “Vi er de bedste venner, partnere i kriminalitet og har altid delt vores vindere,” sagde hun. “Vi vil få glæde af pengene dobbelt så meget ved at dele den rundt.” En fantastisk måde at se på det, tror du ikke? Well done Christine!

Åh, og ved den måde, denne jackpot menes at være den største Bingo vinde i verden, nogensinde!

Vinder Number 2.
En Online Bingo spiller, der vil forblive anonyme, bortset fra hans eller hendes mystiske kodenavnet “,” eibbed57, “gik bort med en svimlende 125.510 £ spille Sands of Fortune instant spil! Denne vinder placeret en indsats på kun £ 45 i mellem bingo kort. Knalde mig!

Vinder Number 3.
Stephen J, fra Northumberland, en regelmæssig Bingo-afspiller, hvis mor sad ved siden af ham, da han vandt JackpotJoy største nogensinde Bingo Gold Jackpot beløber sig til 99.342 £ kan ikke tro sit held.

“Jeg er stadig en smule syg med chok,”sagde han mandag morgen. Stephen’s mor, som også har en heldig streak, havde tidligere vundet £ 13.000. Stephen har til hensigt at indfri sit realkreditlån, og derefter, som lovet, at hans ven til temaparker i Florida som betaling af en satsning de gjorde.

Vinder Nummer 4.
To heldige kære nylig delt £ 36.000, mens du spiller det nationale bingospil … på samme nat.Den 36-årige fra Skotland blev forvirret af hendes fantastiske bingo vinder og den 69-årige pensionist fra Great Yarmouth er allerede ved at planlægge en ferie for livet.

Begge damer kaldt op på den nationale Bingo Jackpot spillet på 43 numre og delte den kontante præmie på £ 32.724 ligeligt mellem dem. De har begge også tog den regionale pengepræmier og huset præmier dermed ender med bingo gevinster på lidt over 18.000 £ hver!That’s the ticket!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post:

Hjem