Kan Online Bingo gøre dig klogere?

Når vi tænker på spil, der spilles af meget intelligente mennesker, skak og bridge er et par, der umiddelbart kommer til at tænke. Efter alt, tage spil som disse mange studier, færdigheder, praksis og intellektuelle ressourcer til at spille. Desværre, online bingo er ikke et spil, som mange ville anse for at være en, der bruger en hel masse mentale magt til at spille. Faktisk synes de fleste mennesker i bingo som noget, der involverer en masse mere held end det gør dygtighed.

Men mens der kan være en hel del held involveret i online bingo, det er faktisk et spil, der beskæftiger en masse tanker og bingo har endda vist sig at gøre folk klogere! Så du bør spille bingo på BingoSjov.dk.

En ældgammel Stereotype

Forskere har altid været fascineret af at finde måder at forbedre sind ældre mennesker, som de kommer ind i deres senere år. Og en af de måder forskere har valgt at gøre dette på er ved hjælp af spil online bingo for at se, om det virkelig hjælpe deres sind. Årsagen bingo blev brugt i forsøg med fokus på de ældre kan være på grund af forkerte stereotyper, at det kun spilles af ældre mennesker, men uanset hvad sagen kan være, det er blevet undersøgt.

De prøver udført med ældre mennesker og online bingo blev udført over en længere periode, således at en præcis sæt af resultater kunne findes. På den ene side af ligningen var der nogle ikke-bingo spillere, mens den anden side bestod af folk, der deltog i bingo på regelmæssig basis. Hvad forskerne var i stand til at opdage var, at gruppen af online bingo spillere var i stand til at forbedre deres hukommelse og hjernen fungerer langt bedre end dem, der ikke spiller online bingo.

Ud over den øgede hukommelse og hjernefunktion forbedring, har forskerne også konstateret, at online bingo hjalp spillerne til at blive mere opgave-orienteret. Dybest set, online bingo spil gruppen var i stand til at udføre opgaver og prioritere dem i mindre tid og en mere effektiv måde.

Studere den nye generation

Selv om resultaterne af forsøg udført på ældre bingo spillere vist spillet havde en positiv effekt på deres mentale kapacitet, forskere stadig var spændt på, hvordan spillet rammer yngre mennesker. Så et andet sæt prøver blev kørt på mennesker i alderen 18 til 82 for at se om online bingo bidraget til at forbedre hjernens funktioner af yngre generationer så meget som den gjorde for ældre mennesker.

Denne serie af tests var meget som dem køre på ældre mennesker, da der var to forskellige grupper bestående af online bingo spillere og ikke-bingo spillere. Endnu engang blev det bevist ved de undersøgelser, der spiller online bingo øget deres hukommelse og forbedret deres hjernens funktioner, mens dem, der ikke har spillet ikke blev bedre. Men dette stadig venstre spørgsmål om, hvorvidt alder har en virkning, om resultaterne.

Når de lægger resultaterne af de yngre spillere op mod resultaterne fra de ældre spillere, fandt forskerne, at der ikke var meget af en forskel. Begge grupper forbedrede deres hjernefunktioner ganske lidt ved at spille online bingo. Den eneste reelle forskel var, at de yngre spillere syntes at gøre deres bevæger sig meget hurtigere, mens de ældre har et bedre job, at være opmærksom på detaljer.

Hvorfor Online Bingo hjælper hjernen

Det er klart fra det faktum, at både yngre og ældre mennesker outsmarted deres ikke-bingo spil kolleger, at spillet forbedrer intellektuelle ressourcer. Men spørgsmålet om, hvorfor online bingo gør folk mere intelligente, er stadig op i luften. Heldigvis er det nemt at komme med grunde til, at online bingo på BingoSjov.dk er så effektiv i at forbedre hjernens funktioner og hukommelse kapacitet.

En af grundene til online bingo gør folk klogere, fordi konsekvent spiller det holder hjernen aktiv.Og holde sin hjerne aktiv er en stor del af, hvad der skal gøres for at forbedre dets funktion. Den anden hovedårsag online bingo er godt for sindet er, fordi det får folk vant til at handle med flere opgaver på én gang. Når en person har til at holde styr på deres kort, mærkning forskellige numre, og tale med andre spillere, denne intense form for multi-tasking er sikker på at forbedre ens hjerne funktioner.

Så mens du er online bingo aldrig kan få den samme mængde respekt fra det akademiske samfund som skak gør, det er helt sikkert en god måde at forbedre intelligens og gøre din hukommelse bedre. Frem for alt er det bare virkelig sjovt at spille!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post:

Hjem