Kærligheden i luften? Online Bingo er den nye Kirsten Giftekniv!

Vi har skrevet mange historier om ægte kærlighed findes i verden af online bingo. Og som spillet bliver mere og mere online bingo sites er velkommende flere mænd til det traditionelt kvindelige kundeunderlag. Tilføj til blandingen sociale netværk og chat-funktioner, og det lader til, at kærlighed er absolut i luften på mange en online bingo site. Men i tiden op til Valentinsdag 2010, har flere steder været muscling i som de forsøger at score deres spillere et fuldt hus i kærlighed. Faktisk har 2010 oplevet mere promo’s end nogensinde før. Så bør online bingo afgive sådan en stor indsats for at bringe det roomies sammen? Eller er alle disse matchmaking forsøg bestemt til at være et turn-off for online bingo spillere

Aldrig en fremmed til innovation, har fyrene på BingoSjov.dk lykkedes at gå et skridt videre end mange konkurrenter. Mens de fleste andre steder er fremme deres spillere at finde en kærlighed kamp med hjerte bingo mønstre og særlige chat-spil, eller belønning par med særlige spil og romantisk præmier for to, er Bingo Sjov byder på noget lidt anderledes. Den promo funktioner til søgning efter hr. og frk Bingo Sjov.

En af de første singler konkurrencer vært ved en online bingo hjemmeside, kvindelige spillere opfordres til at lade sig registrere i de første 9 dage af februar. Så er det den tur ville blive riddere i skinnende rustning, med Wink Bingo mandlige spillere, der registrerer deres interesse fra den 12. til den 24. februar. Vinderne vil blive annonceret den 26.. Lyder lidt ligesom Prom Night? Nå, her er det twist. Når Frøken Sjov er valgt, kan hun derefter vælge hr. Sjov fra de fem største udbydere … fører til en smule af Blind Date matchmaking og en varm dag, venligst udlånt af Bingo Sjov!

Med online bingo i stigende grad fokuserer på socialt samvær aspekter af deres steder i et forsøg på at lokke spillere, ser det ud til, at sådanne forsøg på at spille Amor kan blive mere populære. Det er givet, at den offentlige omtale en online bingo site kunne tiltrække med en historie om den sande kærlighed er lige så ubetalelig som den kærlighed kampen selv. Og ganske rigtigt, det afspejler den ændrede demografiske af bingo, at online bingo har bidraget til.Mere end nogensinde er en yngre blanding af spillere at bruge tid på at spille online bingo. Det er hurtigt ved at blive en aktivitet til rivaliserende en aften i byen – og derfor sikkert indebærer lignende muligheder for at møde ligesindede!

Er den gammeldags romantikere vi er, hvis sådanne foranstaltninger føre til ægte kærlighed, så meget desto mere kredit til bingo site! Selv om vi ikke kan se alle online bingo sites spille Cilla med deres roomies, vi har en fornemmelse af, at kærligheden kan blive en side spil, at nogle enkelte roomies vil være mere end glad for at spille i fremtiden.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post:

Hjem