Hold styr på din bingokonto

I modsætning til mange andre former for spil, har mange bingo spillere ikke rigtig betale en hel masse opmærksomhed på deres bankroll. Det kammeratskab erfaring i bingohaller og det er sjovt at spille online på BingoSjov.dk ofte gør spillerne glemme alt om, hvor mange penge de er udgifterne i selve spillene. Dog kan så sjovt som bingo være, du skal holde styr på din bankroll ligesom casino spillere og pokerspillere gør. Her er nogle tips til hvordan du kan indstille en bingo budget og holde øje med din bankroll, så du ikke mister det.

Sæt et budget

Det vigtigste aspekt af forvaltningen af en bingo bankroll er, at du skal angive et budget og holde sig til det. Naturligvis folk med flere penge vil være i stand til at fastsætte et højere budget, mens dem med mindre kontant bliver nødt til at nøjes med et mindre budget. Hvis din bankroll er virkelig lav, så kan du blive nødt til at vælge at skifte mellem spil om rigtige penge og gratis bingo, indtil du samler flere kontanter.

Bare husk at holde fast i dit budget, om det er på en ugentlig eller månedlig basis. Når dit budget er høj nok, kan du filial ud til de store penge spil som jackpot bingo. Dette kan være slags dyr til tider, men jackpot bingo giver spillere en chance for at vinde $ 30.000 eller mere i et enkelt spil!

Oprette en bankkonto, bare for bingo

Hvis du har planer om at spille en masse online bingo så du vil kraftigt overveje at oprette en særskilt bankkonto for de spil, du elsker. En fordel ved at gøre dette er, at du vil gøre tingene meget nemmere for dig selv i form af penge, forvaltning, fordi dine penge til at betale regninger og dine kontanter for at spille bingo vil være fuldstændig adskilt.

En anden god ting ved at have en separat konto kun for bingo er, at det hjælper dig med at undgå unødvendige udgifter, fordi du ikke behøver at bekymre sig så meget om at bruge alle dine penge til at spille bingo. Når pengene fra din konto bingo er væk, kan du bare læne sig tilbage og vente, indtil du har tjent flere kontanter, før du spiller igen på BingoSjov.dk.

Kig på et bingo rummets muligheder

Ligegyldigt hvor hårdt nogle mennesker forsøger, de bare ikke kan holde sig til deres bingo budget. Den fornemmelse af store online jackpots i hvert spil er en stærk ting, og en der holder folk væddemål på bingo hver dag. Heldigvis er nogle bingo værelser indse dette og give spillere med visse valgmuligheder, der kan forhindre dem i at spille væk for mange penge.

Den måde, denne funktion virker, er, at spillerne kan sætte en ugentlig grænse, som kan bruges fra deres konto, og softwaren vil ikke lade en gå over dette beløb. Dette er en fantastisk mulighed for dem, der ikke kan kontrollere deres bingo udgifter, og har brug for hjælp udefra.Naturligvis ikke alle bingo hjemmeside har denne funktion, så du bare nødt til at surfe rundt og finde de steder, der tilbyder ugentlige grænse valgmuligheder.

Sørg for, at et bingo rum har gode bonusser

En ting, der virkelig kan hjælpe folk med at administrere deres bingo bankroll modtager ekstra bonusser. Og disse ekstra fordele, der kan komme i mange former, herunder depositum bonus, månedlige reload bonus, bonuspoint, jackpots, osv. Det vigtigste her er at sikre, at det rum, du spiller på giver de masser af ekstra penge og præmier ud til kontant vandt i spil.

Den første ting, du ønsker at se på, er depositum bonus, da dette vil give dig din første store bonus. Indbetalingsbonusser varierer på tværs af online bingo branchen, så du bare nødt til at surfe på internettet for at finde det, du leder efter. Månedlig reload bonus er en anden vigtig ting, som de online bingo rum, da disse giver spillerne mulighed for at modtage ekstra penge hver måned på deres indlån.

Belønning punkter er udstedt af et bingo hjemmeside udbetale store udbytter, også fordi de undertiden kan indløses i for rigtige penge, eller endda bruges til at spille i spil gratis. En anden vigtig ting, du ønsker at se på, er jackpots, da disse er der, hvor de store penge er på, og nogle rum er jackpots er afgjort større end andre som det er tilfældet på Bingo-Sjov.dk.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post:

Hjem