Bingo ordbog

Blackout / Coverall: Et mønster, hvor du skal hele kortet for at vinde.

Caller: Den person eller en maskine på BingoSjov.dk, der kalder de Bingo numre for spilleren.

Kort: Et kort, der indeholder 24 nummererede felter og en ledig plads (blank), som du spille bingo. Numrene tildeles tilfældigt på hvert kort, og er arrangeret i fem kolonner med fem numre hver med fem rækker (5 x 5 = 25 i alt, herunder det blanke felt). Numrene i B kolonnen er mellem 1 og 15, i I kolonnen mellem 16 og 30, i N kolonnen (der indeholder fire numre, og det frie rum) mellem 31 og 45, i G kolonnen mellem 46 og 60, og i O kolonne mellem 61 og 75.

Chat Room: Et skærmbillede vises sammen med dit spil, hvor du kan skrive beskeder til andre spillere og læse deres svar.

Trøstepræmie: Prisen eller præmier, der tilbydes på nogle specielle spil, hvis der ikke er nogen vinder i et forudbestemt antal opkald.

Dauber: Et skum-tipped flaske / pen fyldes med blæk, der bruges til at markere det kaldte nummer ud i papir Bingo kort.

Early Bird Game: En Bingo, der starter før en anden regelmæssigt programsat spil.

Fri plads: Den midterste firkant på hver plade, du får det gratis hvert spil, og det tæller med i din vindende mønster.

Game Bestyrelse: lystavle viser Bingo bolde og mønstre i spil.

Game Room: Nogle online-spil opdele spillerne i spillet værelser. Den mindre gruppe gør en mere håndterbare chatrum.

Hard-Way Bingo: Bingo i en lige linje uden brug af det frie rum.

Jackpot: En stor præmie normalt tildeles for at opnå et vanskeligt mønster (såsom et strømsvigt) inden for et bestemt antal bolde på BingoSjov.dk.

Multiple Vindere: To eller flere spillere bingo på samme tid. Når dette sker, den pengepræmie er delt mellem dem. For eksempel, hvis der er fem vindere på en 500 $ spil, de hver modtage 100 dollars.

Mønster: Du behøver kun de numre, der danner mønster for at vinde spillet. Den mest grundlæggende mønstre er lige linjer i en vandret, lodret eller diagonal retning. Eller du kan have en mørklægning / heldragten, hvor du dækker hele spillet kort.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post:

Hjem